Κατασκευές

Μονώσεις

Η Επιχείρηση PetraStampa με δεκαπενταετή πλέον εμπειρία στον χώρο των μονώσεων, είναι σε θέση πλέον να σας προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των μονώσεων. Αναφορικά σας παραθέτουμε μερικούς από τους προμηθευτές μας με κορυφαία υλικά από την Ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά. Alchimica, Penetron, Bauer, Sika, Domissima, Soprema, Tekto, κτλ

Κάθε έργο αποτελεί και μια διαφορετική πρόκληση μόνωσης, και για αυτό τον λόγο η επιχείρηση παρέχει δωρεάν αυτοψία πολιτικού μηχανικού στον χώρο σας, και άμεση γραπτή οικονομοτεχνική προσφορά με κοστολογημένη λύση στα μέτρα σας.

Hellas Stones Natural Grey Πρέβεζα4

Επενδύσεις Όψεων

Η Επιχείρηση PetraStampa συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες στον τομέα των τεχνητών επενδύσεων όψεων με πολύ μεγάλη γκάμα διαφορετικών πετρωμάτων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει με εξειδικευμένα συνεργεία να υλοποιήσει κάθε κατασκευαστική ανάγκη σας.

Δάπεδα

Το ΠΕΑ απεικονίζει την ενεργειακή κατάταξη ενός κτιρίου ή τμήματος αυτού, κατά την οποία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες του αλλά και οι  ενοικιαστές του, να μπορούν να συγκρίνουν και να αξιολογήσουν την ενεργειακή απόδοση για οποιαδήποτε χρήση.

Υδροβολές – Υδροαμμοβολές

Η επιχείρηση Petra Stampa διαθέτει αυτόνομη αμμοβολή – υδραμμοβολή με εξαιρετικές δυνατότητες καθαρισμού που οφείλονται στα 320 bar πίεση που αποδίδει το μηχάνημα. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και ανάδειξη παλαιών πέτρινων κατοικιών και τοίχων, τον καθαρισμό παλαιών πλακόστρωτων μετά της απαιτούμενης αποκατάστασης τους και σφράγισης τους. αφαίρεση σαθρών σοφάδων, καθαρισμό σαθρών στοιχείων σκυροδέματος.

Εργολαβίες

Το Τεχνικό Γραφείο Γιώργος Νανάκης, αναλαμβάνει εργολαβίες και κατασκευές μεγάλης γκάμας εργασιών με όπλο την εικοσάχρονη πλέον εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο. Από μικρές εργολαβίες μέχρι ολόκληρα κτίρια υποστηρίζοντας μελέτη και κατασκευή και αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες σας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Δημόσια Έργα

Το Τεχνικό Γραφείο Γιώργος Νανάκης δραστηριοποιείται και στον τομέα των δημόσιων έργων αναλαμβάνοντας κυρίως έργα κατηγορίας οικοδομικών είτε απευθείας είτε υπερεργολαβικά για λογαριασμό μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών.  Τα έργα τα οποία έχει εκτελέσει η επιχείρηση μας είναι κατασκευή σχολείων, δικαστικού μεγάρου, συντηρήσεις και αναπαλαιώσεις ιστορικών μνημείων όπως μοναστήρια και εκκλησίες αλλά και έργα οδοποιίας και υδραυλικά.