Αποστολές Εσωτερικού (Ελλάδα)

Οι αποστολές γίνονται όλες με μεταφορικές εταιρίες καθώς τα προϊόντα μεταφέρονται σε παλέτες και το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον προορισμό και την ποσότητα των προϊόντων.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερώνμε τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία μεταφορών αλλά έπειτα από συνεννόηση οποιαδήποτε άλλη. Το προϊόν πρέπει να είναι ακριβώς στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και εντός της συσκευασίας του, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα.

Οι όποιες αλλαγές μπορεί να προκύψουν, έχουν μεταφορικά με επιβάρυνση του πελάτη, και το κόστος μεταφορικών κατά την αλλαγή (από και προς τον πελάτη) ανέρχεται στο ποσό των (συνεννόηση)  ευρώ, τα οποία χρεώνονται κατά την επαναποστολή του προϊόντος της αλλαγής, και προπληρώνονται στην μεταφορική εταιρεία.

Για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που δεν μπορούν να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν λόγω μη διαθεσιμότητας υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει το προϊόν, χωρίς να γίνει η αντικατάστασή του, θα επιβαρυνθεί τα έξοδα αποστολής και επιστροφής.

Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με την εταιρεία.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για την παράδοση.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία.

Η Petra Stampa – Τεχνικό Γραφείο Γ. Νανάκης έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση των όρων λειτουργίας του καταστήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ανάλογα με την προμηθεύτρια εταιρεία.