Περισσότερες πληροφορίες σε σχετικά με Τρόπους ΠληρωμήςΠληροφορίες παράδοσης – Επιστροφές.

Σύντομα και στο e-shop της Petra Stampa!

Ο συνδυασμός δυο πετρωμάτων της selena με την dirfi αποτελεί τον ωραιότερο αισθητικό συνδυασμό οπού το αποτέλεσμα προσδίδει πραγματικά ένα παλαιωμένο αλλά συγχρόνως και μοντέρνο ύφος χάρη στα φανταστικά χρώματα.
Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ακόμη και χρώματα.εκτός από σχεδία .
Έτσι έχετε την δυνατότητα εκατοντάδων συνδυασμών όπου το αποτέλεσμα  σας θα είναι μοναδικό.

H VENUS αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς συνδυάζει ποιότητα, ποικιλία χρωματισμών, με άψογο τελικό αποτέλεσμα, που συνάδει με κάθε είδους κατασκευή. Ιδιαίτερη απήχηση έχει σε μοντέρνες και σύγχρονες κατασκευές. Η αναγνώρισή της από τον ευρύτερο αρχιτεκτονικό κύκλο, την κάνει μια από τις πιο δημοφιλής σειράς πετρών διεθνώς.

Η TETRIS, αποτελεί πέτρα με μικρή αναγλυφότητα επιφάνειας και πολλές διαστάσεις. Τα προαναφερθέντα δημιουργούν ένα σύμπλεγμα χρωμάτων και σχηματισμών, προσδίδοντας έτσι ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ. Η αναγνώρισή της, τής επιτρέπει να αποτελεί την επιλογή από ολοένα και περισσότερους διακοσμητές και αρχιτέκτονες, προσδίδοντας στο έργο τους μοναδικότητα, εντυπωσιακή αισθητική και εν τέλει, άψογο αποτέλεσμα.

Η SELENA, αποτελεί σχέδιο πέτρας ιδιαίτερα δημοφιλές και με μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό. Παράγεται σε τέσσερις (4) χρωματισμούς και έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί είτε με αρμό είτε χωρίς την παρουσία του. Αυτή της η ευελιξία την μετατρέπει σε ένα σύγχρονο διακοσμητικό εργαλείο το οποίο έχει τη δυνατότητα  να εφαρμοστεί πολυποίκιλα, δημιουργώντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι συνδυάζεται άψογα με τις σειρές “DIRFI”, “GEA”, “AINOS”.

Mία ακόμη σειρά, η PETRA, αποτελεί μια πρωτοτυπία, καθώς οι άκρες της είναι λοξές για να εξαφανίζονται οι αρμοί κατά τη συνδεσιμότητα των πετρών. Η ευκολία στην παραγωγή της, την καθιστά ακόμη πιο βέλτιστη και προνομιούχα επιλογή για την επένδυση του τοίχου σας, ενώ η ευκολία στην τοποθέτησή της καθιστά το έργο του τεχνίτη απλό και γρήγορο. Η εν λόγω πέτρα παράγεται σε τέσσερις χρωματισμούς και αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές σειρές της εταιρίας μας.

To μικρό πάχος της σειράς, η ευκολία τοποθέτησής της και η μεγάλη αναγλυφότητά της, έχουν κάνει τη NATURAL την πιο εμπορική τεχνητή πέτρα. Πλεονεκτήματά  της, η δημιουργία όμορφης σκίασης και το στυλ που προσδίδει, το οποίο μπορεί να εναρμονιστεί με κάθε είδους αρχιτεκτονικό ύφος, από το πιο μοντέρνο ως το πιο κλασικό. Παράγεται σε πέντε (5) χρωματισμούς καθώς και σε γωνιακά τεμάχια, προσδίδοντας ευελιξία και άριστο αποτέλεσμα.

H MALVASIA αποτελεί όντως καινοτομία και αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται, ο οποίος συνδυάζει την διαφορετικότητα και την εναλλαγή, με το διακριτικό και συνάμα όμορφο τρόπο εμφάνισης του αρμού. Προσδίδει αρχοντιά στις υφές που εγκαθίσταται, καθώς επίσης ταιριάζει αρμονικά και με σύγχρονες αρχιτεκτονικές μορφές. Παράγεται σε τρεις (3) διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, δίνοντας έτσι πολλές δυνατότητες επιλογής στους διακοσμητές και τους αρχιτέκτονες.

Πρόκειται για μια πέτρα η οποία παρασκευάζεται σε ανομοιόμορφους σχηματισμούς. Σχεδιαστική βάση της, αποτελεί βράχος με πολύ ιδιαίτερο ανάγλυφο, ούτως ώστε ο τεχνίτης να έχει τη δυνατότητα να την τοποθετεί όπως επιθυμεί και η τελική έκβαση να είναι πάντα η ίδια. Ενδείκνυται για κάθε είδους επιφάνεια και ο συνδυασμός της με το ξύλο δημιουργεί ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η επιτυχημένη πορεία της εν λόγω πέτρας, οφείλεται στο ακανόνιστο σχήμα της, που σε συνδυασμό με την ευπλαστότητα των διαστάσεων της και την ευκολία στην τοποθέτηση, προσδίδουν ένα αρχοντικό στυλ, που θα ζήλευε κάθε διακοσμητής και αρχιτέκτονας. Παράγεται σε τρεις (3) διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και απευθύνεται σε όλα τα είδη αρχιτεκτονικής υφής.

Διαχρονική σειρά τεχνητής πέτρας, η οποία συνηθίζεται να εφαρμόζεται σε πολλές κατασκευές, ενώ η πιο συνηθισμένη της εφαρμογή απευθύνεται σε κλασικό ύφος αρχιτεκτονικής. Παράγεται σε τέσσερις (4) χρωματισμούς και διαστάσεις πετρωμάτων, οι οποίες χαρακτηρίζονται από 15 cm ύψος, με το μήκος να μεταβάλλεται για λόγους ευκολίας στην τοποθέτηση. Η ευελιξία της σειράς, αναφέρεται και σε γωνιακά τεμάχια για τη αρτιότερη έκβαση του έργου.Η τοποθέτησή της μπορεί να γίνει με αρμό και χωρίς αρμό.

Σ’ αυτή την εξαίσια καινοτομία την πέτρα ATHOS, καταφέραμε να συνδυάσουμε την αρμονική συνύπαρξη του μεγέθους και των διαστάσεων μαζί, δημιουργώντας ένα γλαφυρό αποτέλεσμα στο τελικό έργο. Δημιουργεί την αίσθηση ενός γραφικού μωσαϊκού από πέτρα, δίδοντας έτσι ένα ιδιαίτερο στυλ, σε όλα τα είδη της αρχιτεκτονικής υφής. Παράγεται σε τέσσερις (4) διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και αποτελεί πραγματικά, τη σωστή και επιτυχημένη επιλογή για διακοσμητές και αρχιτέκτονες.

Η μοναδικότητα της AINOS έγκειται στη διαφορετικότητα των σχηματισμών και του μεγέθους των πετρών της, επιτυγχάνοντας μία άψογη τελική έκβαση που προσδίδει μια διακριτή μοναδικότητα στις υφές που εγκαθίσταται. Γι’ αυτό και προτιμάται χωρίς δεύτερη σκέψη από ειδικούς στο χώρο της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής. Επίσης, με την αισθητική που δημιουργεί, σας «ταξιδεύει» σε παραδοσιακούς νησιωτικούς προορισμούς που σίγουρα θα επιλέγατε να επισκεφτείτε. Ένα επιπλέον στοιχείο της μοναδικότητάς της, είναι η προσαρμοστικότητά της σε κάθε είδους αρχιτεκτονική υφή. Παράγεται σε τρεις (3) διαφορετικούς χρωματικούς σχεδιασμούς για άψογο τελικό αποτέλεσμα στο έργο.

Σίγουρα η επιλογή της πέτρας ATRION θα μετουσιώσει τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Ιδιαίτερα προσεγμένη, διεθνώς αναγνωρισμένη, παραγόμενη σε τέσσερις (4) διαφορετικούς χρωματισμούς, για άψογη επιλογή επένδυσης του τοίχου σας, ταιριάζοντας σε κάθε είδους αρχιτεκτονική υφή.Η τοποθέτησή της μπορεί να γίνει με αρμό και χωρίς αρμό.

Πραγματική καινοτομία, η PUZZLE, μετατρέπει τον χώρο επιλογής σας, σε ένα σοβαρό και γραφικό «παιχνίδι» χρωμάτων και συνδυασμών, μεταφέροντας σας στον πολυπόθητο κόσμο τον παζλ. Παράγεται σε 4 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς προσδίδοντας ευχάριστη και χαρούμενη αίσθηση του χώρου και αποτελεί επιλογή της πλειοψηφίας των διακοσμητών και των αρχιτεκτόνων σε όλες τις αρχιτεκτονικές υφές.